Facebook Facebook Facebook

468x60 Ads

Kan Bileşeni Provizyon Sistemi güncellemesi




Kan Bileşeni Provizyon Sistemi güncellemesi yapılacağından dolayı Bugün (22.02.2012) saat 13.45 – 14.00 saatleri arasında sistem çalışmayacak olup,
14.00 itibariyle kullanıma başlanacaktır.

Web sitesinde yapılan güncellemeler;

- Transfüzyon merkezlerine kan alım izini verildiğinde Kan Bileşeni Türü, Kan Grubu ve İşlem Türü gibi seçenekler Kan Provizyon Sistemi üzerinden seçilmesi gerekecektir.
- Aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere “İzin Listesi” adlı bir alan eklenmiştir. Buradan yapılan kan bağışının hangi isteme ait olduğu seçilmelidir. Seçilen listedeki şartlara uymayan ürün çıkışı yapılmak istendiğinde sistem işlemi yapmanıza izin vermeyecektir.
- Örneğin; A Rh (+) ES Filtreleme seçilerek alınmış bağış için filtreleme yapılmadan çıkış yapılmak istenirse veya kan grubu farklı girilirse çıkış yapılmasına izin vermeyecektir.
-


Aynı güncellemeye ait Web Servis adresleri aşağıdadır;

- Kanmedula.kizilay.org.tr/services/donation.asmx

Yeni_kan_bagisi ve kan_bagisi_guncelle metodlarına izin_no alanı eklenmiştir.
transfuzyon_merkezi_izin_listesi metodundan izin_no alanı alınarak Yeni_kan_bagisi ve kan_bagisi_guncelle metodlarındaki izin_no alanına girilecektir.

Bu alan sadece Transfüzyon Merkezleri için öneme sahip olup Süreli Bölge Kan Merkezleri Girişlerinde bu alan sistem tarafından dikkate alınmayacaktır.

Bilgilerinize…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Medula Hakkında Herşey © 2011 Designed by Maiahost Web Hosting introducing the cheapest CPanel Hosting on Fast, Non-Overloaded Shared and Semi-Dedicated Servers